Aktiviteter

Aktiviteter på pladsen

Ferie med børn skal være sjov og afslapning for hele familien, og det er der rig mulighed for hos os.
Udover alle de sjove aktiviteter i vores aktivitetskalender, kan børnene muntre sig i timevis med deres nye campingvenner, på alle pladsens sjove legeredskaber.

Nyt klatretårn

Alle kender til hoppepuder, og deres magnetiske tiltrækning af børn i alle aldre, men derudover har vi også sansegynger til den mere afslappende hygge.

Er man mere til fart og spænding, er svævebanen den helt rigtige til at give sug i maven når man kaster sig ud i luften, og føler man flyver afsted i høj fart.

I 2021 byggede vi et helt nyt klatretårn, og fik opsat nye vippedyr så børnene også her bliver motiveret til leg i bevægelse.

Mooncars

Mooncars og bordtennis

Hvis hele familien skal være med, så har vi både boldbane ved vandkanten, samt udendørs bordtennis.

Eller I kan tage en tur rundt på pladsen på vores mooncars.

Mooncars lejes i receptionen og koster fra 25 kr. for 30 min.

Morfars Hjørne

Og har man brug for at komme lidt ned i gear, så er Morfars Hjørne, med hængekøjer og svalende skygge oplagt til hyggeligt samvær for hele familien, eller sammen med vennerne.

Morfars hjørne
ebeltoft gade

Oplev lokalområdet

Snyd ikke jer selv for ture ud i lokalområdet. Der findes ikke bedre ferieminder, end de hvor man pludselig falder over den der helt særlige udsigt, en gårdbutik med smagfuld blomsterhonning eller en ukendt cafe på en gammel gård. Vi kender et par af stederne, og deler gerne vores yndlingssteder med jer.

Flere billeder

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Skulle du bruge hjælp eller have nogle spørgsmål til campingpladsen er du altid velkommen til at ringe direkte til os på:

    86 34 12 14

    Du er også velkommen til at skrive en besked til os i formularen herunder, så vender vi snarest muligt tilbage.