Hytter

Moderne campinghytter lige ved havet

Drilske teltpløkker, bålmad og hårde liggeunderlag. Det er, hvad mange forbinder med campingferie. Men sådan behøver det ikke at være. Hos Ebeltoft Strand Camping kan I booke en ferie, der er alt andet end primitiv.

Lad os byde velkommen til én af vores 10 flotte campinghytter, hvor vi har gjort forarbejdet for jer. Det eneste, I skal gøre, er at låse døren op, pakke taskerne ud, og slå benene op i sofaen. Så nemt og bekvemt kan det være. Udnyt i stedet tiden til at overveje, om dagen skal bruges ved stranden, i poolen eller på eventyr rundt på Djursland.

Har I et godt vennepar, der skal med på ferie, eller er det familien, der trænger til et afbræk fra hverdagen? Vores hytter er 25 kvm og har plads til seks personer. Selvfølgelig også firbenede venner, der elsker dejlige gåture på stranden.

 

Skagen nr. 1-5

Grundplan for Skagenhytte

Grenå nr 9-11

Grundplan for Grenaahytte

Ebeltoft nr 8+12

Grundplan for Ebeltofthytte

Ja tak til ferie med ekstra luksus

Det er aldrig rart at gå på kompromis. Heller ikke i sin ferie. I skal derfor ikke lade jer bide af med en primitiv ferie, hvis det ikke er det, I søger. Gå i stedet efter det, I synes bedst om – nemlig komfort, privatliv og praktiske faciliteter, som I ikke skal dele med andre. Det er lige, hvad I får i vores indbydende campinghytter.

Bor I i telt eller campingvogn, bliver I ofte nødt til at besøge én af vores servicebygninger. Både når I skal lave mad, på toilet eller i bad. Det kan også være svært at ignorere naboens passionerede samtaler, når I prøver at sove under teltdugen. Foretrækker I privatlivets fred, er vores campinghytter derfor det oplagte valg for jer.

 

Alle faciliteter, I får brug for H2

I vores campinghytter kommer I ikke til at mangle noget. Her er eget bad, køkken og en sofa, hvor I kan slappe af efter en lang dag i poolen eller på farten. Køkkenet er selvfølgelig udstyret med en kaffemaskine, så I altid kan starte dagen med en kop varm kaffe i hånden.

I vores campinghytter finder I bl.a. disse faciliteter:

 • Badeværelse med toilet og bruser
 • Køkken med køleskab, fryser, ovn og komfur
 • Separate soveværelse(r)
 • Hems med sovepladser
 • Overdækket terrasse.

 

Indbydende campinghytter til hele familien

I renoveringen af vores hytter har vi især haft ét brændende ønske. At I slår dørene op og med det samme føler jer hjemme. På en måde, hvor pulsen straks sænker sig, og I kan lade feriefreden indfinde sig.

I hytterne er der rart at være. De er alle indrettet i en simpel og indbydende stil, så de fleste vil føle sig velkomne. Ferieidyllen spreder sig især, når I får øje på de fine træmøbler, kurvemøbler og væggene, som er beklædt i træ. Ren sommerhusstemning – bare på 25 kvm.

Foran campinghytterne kan I nyde de lune sommeraftener med dem, I holder af. Steg bøffer på grillen, og nyd et dejligt aftensmåltid ved havebordet. Eller snak til langt ud på aftenen, mens solen går ned i horisonten.

 

10 hytter at vælge mellem

Overvejer I at besøge én af hytterne på Ebeltoft Strand Camping? Så kom hurtigt ude af starthullerne – vi har nemlig kun 10 hytter på pladsen, som der altid er rift om.

I kan frit vælge mellem følgende campinghytter:

 • SKAGEN: 25 kvm, plads til 6 personer, sovesofa i stuen
 • GRENÅ: 25 kvm, plads til 6 personer, sovesofa i stuen
 • EBELTOFT: 25 kvm, plads til 6 personer, flere soverum med dobbeltsenge.

Overvej derfor nøje, hvilken hytte der passer bedst til jer. Holder I ferie med et eller flere vennepar, vil vi anbefale hytten EBELTOFT. Her er alle sovepladser på hemsen eller i separate værelser, så ingen behøver at sove i stuen.

Bemærk, at hunde er tilladt i samtlige hytter. Det er dog ikke tilladt at ryge.

 

Nyd ferien i en campinghytte på Ebeltoft Strand Camping

Familietur, kærestetur eller hyggetid med vennerne? I vores campinghytter er der plads til det hele. Vi har åbent hele året, så I frit kan vælge, om I fx vil besøge os i sommerens hedebølge (og regnbyger) eller i efterårets dejlige ro. Bemærk dog, at swimmingpoolen kun er åben fra Pinse til og med sidste weekend i august.

Hos Ebeltoft Strand Camping venter der en ferie udover det sædvanlige. Her er der lagt i kakkelovnen til skønne strandture, sjove timer på pladsen og hyggelige ture rundt omkring på Djursland.

I kan bl.a. besøge:

 • Ebeltoft C (1 km herfra)
 • Djurs Sommerland
 • Ree Park Safari
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Nationalpark Mols Bjerge.

Bruger I dagen på campingpladsen, kan I bl.a. få fornøjelsen af vores store legeplads, dejlige swimmingpool eller minigolfbanen med 18 huller.

KONTAKT
close slider

  Kontakt os

  Skulle du bruge hjælp eller have nogle spørgsmål til campingpladsen er du altid velkommen til at ringe direkte til os på:

  86 34 12 14

  Du er også velkommen til at skrive en besked til os i formularen herunder, så vender vi snarest muligt tilbage.