Gammel Estrup

Gammel Estrup

Gammel Estrup

Gammel Estrup er Danmarks Herregårdsmuseum. Træd direkte ind i historien og oplev pragtfulde sale og elegante gemakker, hvor grever og grevinder levede.

Besøg tjenestefolkenes værelser og Herregårdskøkkenet, hvor der bages efter gamle opskrifter i skoleferier og op til jul.

Og gå en tur i herregårdshaven med orangerier, drivhus og naturlegeplads. www.gammelestrup.dk

Gammel Estrup
Herregårdskøkkenet

Om sommeren

I sommerferien er der særlige aktiviteter for børn.

Herregårdskøkkenet har åbent med slag af kaffe og kage fra det store brændekomfur, haverne blomstrer, og du kan opleve sommerudstillingen om herregårdshaven..

1700-tallets

Grever og grevinder, gøglere og musikanter, håndværkere og bønder samles på Gammel Estrup til en 1700-talsfest, og DU kan være med! Oplev overklassens enorme luksus og selviscenesættelse med pudrede parykker, stramme kjoleliv og hvidtede ansigter.

Mød også 1700-tallets bønder, der falbyder deres varer, mens gøglere og musikanter fylder gården med larm og musik.

Smag røgede sild og bålstegte pandekager, duft røgen og køb et glas skummende øl af kromutter i ”Nilles Kro”. Og gå en tur i haven og nyd kaffen i Orangeriet. Se og hør, når greven affyrer kanonen i barokhaven og lær at fægte som en ægte adelsmand i fægteskolen.

Grevindens Gemakker
herregårdsjul på Gammel Estrup

Herregårdsjul

Oplev den ægte herregårdsjul på Gammel Estrup.

Vær med, når herskab og tjenestefolk gør deres juleforberedelser. Se, hvordan både greven og hans ansatte holdt jul for 100 år siden.

Køb juletræer og -gaver og smag på julen, når husjomfruen laver sulemad og julebag som på oldemors tid.

Flere billeder

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Skulle du bruge hjælp eller have nogle spørgsmål til campingpladsen er du altid velkommen til at ringe direkte til os på:

    86 34 12 14

    Du er også velkommen til at skrive en besked til os i formularen herunder, så vender vi snarest muligt tilbage.