Fastligger

Fastligger på Ebeltoft Strand Camping

Med en sæsonplads på Ebeltoft Strand Camping har I mulighed for bare at slappe af. Campingvognen er altid klar til brug ved ankomst, hvilket betyder I får masser af tid til en gå tur ved stranden, shopping i byen, en tur i biografen eller blot nyde årstiden og de dejlige timer i campingvognen.

SÆSON 2024
22. marts til 20. oktober
Kr. 17700
+ strømforbrug
FORÅR 2024
22. marts til 23. juni
Kr. 7300
+ strømforbrug
EFTERÅR 2024
9. august til 20. oktober
Kr. 4200
+ strømforbrug
VINTER 2023
22. oktober til 10. marts 2024
Kr. 3800
+ strømforbrug

Pool til sjov og afslapning

Ebeltoft Strand Camping byder på en fantastisk pool, som er det perfekte sted at tilbringe tid med familien. Som fastligger har du fri adgang til poolen, der er åben fra Kr. Himmelfart og indtil midt august, og er ideel till børn i alle aldre.

Poolområdet har en stor børnepool, hvor de mindste kan lege og plaske rundt i vandet. For de større børn og voksne er der en lidt dybere  pool, som byder på masser af plads till at nyde vandet og have det sjovt. Der er også mulighed for at slappe af og nyde solen på solvognene langs poolen. Poolen er et populært sted blandt gæsterne på Ebeltoft Strand Camping, og det er nemt at se hvorfor.

Så hvis du er på udkig efter sjov og afslapning i vandet, er poolen hos Ebeltoft Strand Camping det perfekte sted for dig og din familie. Besøg https://ebeltoftstrandcamping.dk/pladsen/pool/ for mere information

Nyd omgivelserne

Ebeltoft Strand Camping ligger skønt lige ned til en dejlig børnevenlig strand, og tæt på det smukke bakkede landskab, som Mols Bjerge Nationalpark har at byde på. I kort afstand fra Ebeltoft finder du et utal af større og mindre attraktioner og aktiviteter for hele familien, og når du er fastligger på Ebeltoft Strand Camping har du god tid til at udforske dem alle.

Gå en tur fra pladsen og op til den charmerende gamle gågade i Ebeltoft, oplev Det Gamle Rådhus, Farvergården og Fregatten Jylland. Nyd en lækker frokost i solen på torvet, eller besøg en af de mange lokale specialbutikker, der bugner med lækre varer. Området byder også på fantastiske cykelruter, vandreture i nationalparken samt sejlture langs kysten.

Ebeltoft Strand Camping ligger midt i et af Danmarks smukkeste områder, og som fastligger er der rig mulighed for at nyde alt det som den lokale natur og kultur har at byde på.

Minigolf og andre aktiviteter

Ebeltoft Strand Camping er kendt for deres brede udvalg af aktiviteter, og en af de mest populære er minigolf. Minigolfbanen er åben for alle, og er en sjov måde at konkurrere med familie og venner på.

Udover minigolf kan man også leje en kajak eller et SUP board og nyde en tur ud på Ebeltoft Vig. Som fastligger har man også tit sine cykler med, og lige udenfor campingpladsen er der cykelsti både til Ahl og ud på Mols, så pak en madkurv og tag cyklen med ud på eventyr i områdets fantastiske natur.

Blandt de andre aktiviteter på pladsen kan nævnes en boldbane, udendørs bordtennis, hoppepude, karrusel og mooncars. I helligdagsweekends samt højsæson har vi også åbent i Hyggetantens Værksted, du kan følge med i vores aktiviteter hvis du er tjekket ind på Ebeltoft Strand Camping i app'en Go Visit eller i vores aktivitetskalender her.

 

Det med småt

Prisen er inkl. en navngivet familie med hjemmeboende børn under 18 år og gæstekort til dagsgæster uden overnatning, dette giver dog ikke adgang til poolen.

Pladsen kan fortrinsvis benyttes i weekender, helligdage og ferie, og selvfølgelig korte ophold i hverdagene, men kan IKKE bruges til fast ophold.

Ved Ekstra person,  tilskrives til 1200,- pr. pers. for sommersæson, og 900,- pr. pers. for øvrige sæsoner (gælder ikke ved ekstra familie) ved børnebørn (max 2 navngivende u/12 år) 1400,- pr. sæson

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Skulle du bruge hjælp eller have nogle spørgsmål til campingpladsen er du altid velkommen til at ringe direkte til os på:

    86 34 12 14

    Du er også velkommen til at skrive en besked til os i formularen herunder, så vender vi snarest muligt tilbage.