Camping med børn

Tag på camping med børn eller børnebørn

Ebeltoft Strand Camping er en populær campingplads beliggende tæt på den smukke Ebeltoft by og strand. Der er flere aktiviteter på campingpladsen, som er velegnede til børn, og som kan gøre ferien sjov og underholdende for dem.

Camping er særligt børnevenligt, da pladsen er tydeligt afgrænset med hegn, og hvor der er masser af plads til at lege og udforske. På Ebeltoft Strand Camping er der blandt andet en stor legeplads med gynger, rutsjebane og hoppepude, som børnene vil elske.

minigolf
minigolf

Camping er også ferie for forældrene

Ebeltoft Strand Camping er et fantastisk feriested for familier, hvor både børn og voksne kan nyde ferien på deres egen måde. Selvom det kan være fristende at holde øje med børnene hele tiden, så kan forældre også slappe af og nyde den smukke udsigt over Ebeltoft Vig, læse en god bog under en parasol på stranden, eller nyde et glas vin foran vognen, mens børnene leger deres nye campingvenner eller deltager i nogle af Hyggetantens mange sjove aktiviteter.

Alt i alt er Ebeltoft Strand Camping en perfekt destination for familier, hvor både børn og voksne kan slappe af og nyde ferien på deres egen måde. Så læn dig tilbage, slap af og lad børnene udforske og lege med de andre børn på campingpladsen - det er trods alt også ferie for jer voksne.

Attraktioner nær pladsen

Når man bor på Ebeltoft Strand Camping, er der flere spændende attraktioner i nærheden, som er perfekte til en dagstur med familien. Her er tre attraktioner, du ikke må gå glip af:

  1. Djurs Sommerland: Djurs Sommerland er en af Danmarks største forlystelsesparker og er kun en kort køretur væk fra Ebeltoft Strand Camping. Parken byder på en bred vifte af forlystelser til alle aldre, inklusive rutsjebaner, vandland og legeområder for de mindste.
  2. Ree Park: Ree Park er en smuk dyrepark, der ligger i Ebeltoft-området. Parken er hjemsted for en række forskellige dyrearter fra hele verden, herunder løver, tigre, elefanter og giraffer.
  3. Skandinavisk Dyrepark: Skandinavisk Dyrepark er en anden smuk dyrepark, der ligger i nærheden af Ebeltoft Strand Camping. Parken fokuserer på at vise de nordiske dyrearter, og besøgende kan opleve både rovdyr og planteædere, herunder bjørne, elge og ulve.
minigolf

Læs mere om attraktionerne