Tivoli Friheden

Besøg Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus og glæd dig til en masse sjov, hygge og action i en forlystelsespark, der byder på oplevelser for hele familien.

I Tivoli Friheden kan du, uanset om det er sommer, efterår eller jul, få en uforglemmelig oplevelse. Tivoli Friheden er et frirum for alle.

 

Tulipaner og tusindvis af farver

Når foråret bryder frem, kan du glæde dig til at opleve intet mindre end 100.000 frodige forårsblomster, når vi hylder den farverige årstid i Tivoli Friheden.

Du vil blive mødt af et overvældende blomsterhav - syv gange så stort som normalt - med det samme, du træder ind i parken. Smukke forårsblomster, som tulipaner, narcisser, prydløg og kejserkroner vil pryde overalt i parken og sammen skabe en fantastisk farvesymfoni.

Landets største Blomsterfestival

Gennem hele juli måned kommer du til at se, dufte, mærke og tænke blomster i et helt nyt lys, når vi byder velkommen til landets største Blomsterfestival. Under Blomsterfestivalen kan du se frem til at blive inspireret, hvor end du befinder dig.

Blomsterfestivalen byder på et utal af kreative og hyggelige events til lærerige og inspirerende foredrag. Det bliver en farveeksplosion uden lige.

(U)hyggeligt efterår

I de mørke oktober-dage er intet, som det plejer.

Parken forvandles nemlig til et sandt paradis for hekse, spøgelser, zombier og tonsvis af kriblende edderkopper, når vi åbner dørene til en gruopvækkende Halloween i Friheden.

Du kan se frem til masser af (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

magisk juleoplevelse

Magisk jul i Friheden

Kom og få en magisk juleoplevelse for hele familien, når vi endnu engang inviterer indenfor til et sandt juleeventyr i Tivoli Friheden. En oplevelse, der med garanti vil vække julestemningen i både store og små.

Glæd dig til at blive fortryllet, når du spankulerer gennem vores 70 meter lange lystunnel med mere end 50.000 glitrende julelys og oplev mere end 16 kilometer juleranker fordelt over parken. Derudover kan du også fryde dig over synet af mere end 3.000 udendørs julekugler, der er med til at vække den indre julestemning i dig, mens du nyder lidt varmt og sødt i vores mange juleboder.

Flere billeder

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Skulle du bruge hjælp eller have nogle spørgsmål til campingpladsen er du altid velkommen til at ringe direkte til os på:

    86 34 12 14

    Du er også velkommen til at skrive en besked til os i formularen herunder, så vender vi snarest muligt tilbage.