Ree Park

Ree Park

På din rejse gennem parkens fire verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd. Vi sætter dyrenes velfærd højest og hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie.

Ree Park Safari

Når du besøger parken, er du samtidig med til at bevare verdens truede dyrearter, og med til at sætte fokus på krybskytteri og naturbevarelse. Det mener vi kun gør oplevelsen større.

I Djurslands store safaripark får du oplevelser for livet i mere end en forstand og masser af vilde indtryk.

Ree park
land rover safari

Land Rover Safari

Tag med på en forrygende safaritur med på den kæmpestore savanne med landrover og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr.

Mød sort næsehorn, som du kun møder i Ree Park og ikke i andre dyreparker i resten af Europa.

Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr og Ree Parks arbejde med naturbevarelse i parken og i Kenya.

Amerika Expressen

Tag med på en opløftende togtur udover den nordamerikanske prærie.

Damptoget, Black Beauty, som kører på rigtig damp, eller dieseltoget, Armstrong, fører an, når du stiger ombord på en tur tilbage i tiden og du kommer helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve.

Togtur
gepard

Vilde dyreaktiviteter

Gå ikke glip af dagens mange sjove dyreaktiviteter. Danmarks eneste geparder jager føden med 70 km/t, odderne flokkes højlydt om føden, og du kan komme tættere på både giraffer og de røde pandaer.

Under en dyrefodring komme en guide med sjove fortællinger om dyrene i parken, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål. Besøg også de skønne aber på deres egne øer.

Du møder nysgerrige lemurer, frække dødningehovedaber og flere andre abearter som du bevæger dig rundt i parken.

Madpakker mv.

Flere steder kan I tage et hvil og nyde jeres medbragte mad eller en veltilberedt burger, pizza eller sandwich på Streetfood eller i caféen.

Ved legepladserne finder i klappedyrene til de mindre børn og i Katanga Hill de to nye løvebrødre der som noget helt unikt for løver kan….

Se mere på www.reepark.dk

 

Flere billeder

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Skulle du bruge hjælp eller have nogle spørgsmål til campingpladsen er du altid velkommen til at ringe direkte til os på:

    86 34 12 14

    Du er også velkommen til at skrive en besked til os i formularen herunder, så vender vi snarest muligt tilbage.