Djurs Sommerland

Velkommen i Nordens største sommerland - Køb billetter med rabat hos os

I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 eventyrlige temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for hele familien.

Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland fem år i træk, og prøv årets kæmpenyhed.

Dinosaurland

Oplev Dinosaurland, hvor du blandt andet kan møde 25 dinosaurer i fuld størrelse og prøve 6 supersjove forlystelser. sus frem og tilbage på ryggen af et gigantisk dinosaurskelet med 70 km/t i SpinOsaurus - Danmarks eneste Disk'o Coaster - og giv den fuld gas i Motorbike Derby på de sejeste motorcykler, før Fossilvaskeren snurrer jer rundtosset.

Vil i helt tæt på de 25 vilde dinosaurer, så tag en tur i familierutschebanen, T-rex Family Coaster, eller på jeep safari i Dino Xpeditionen, før i udforsker Dinosaurlegepladsen.

Dinosaurland
Rutchebaner

Rutschebaner for hele familien

Skal der fart på, så er I kommet til det rette sted. I Djurs Sommerland kan I nemlig opleve 9 af Danmarks allersjoveste rutschebaner. Hop ombord i Piraten, der med sin højde på 32 meter og tophastighed på 90 km/t er kåret til en af verdens bedste rutschebaner.

Mærk suset, når DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – dykker fra 30 meters højde med 85 km/t. Eller spring på Juvelens ATV’er og bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane! Prøv også familierutschebanerne, Thors Hammer, Den Vilde Hønsejagt og Jungle Rally, hvor selv de yngste vovehalse kan være med.

60 forlystelser & kæmpe vandland

Der er plads til både sjov og hygge i Djurs Sommerland. Når I har udforsket de 9 temalande og over 60 forlystelser, så tag en hyggestund i en af parkens utallige grønne oaser, eller snup en bid på et af de mange hyggelige spisesteder. Her kan I nyde alt fra byg-selv burgere og buffeter til lækre wraps og salater.

Glem ikke et besøg i det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solen ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Mange forlystelser
Piratfisken

Magisk Halloween i efterårsferien

I efterårsferien venter flere uhyggeligt sjove oplevelser, når parken pyntes med over 40.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse.

Her kan I prøve alle de kendte forlystelser samt hele to Halloween Haunted Houses: HekseSkolen, som er en fortryllende oplevelse for hele familien, og GræskarFabrikken, hvor skræmmende gys venter om hvert hjørne.

Sjov i verdensklasse

Djurs Sommerland er bogstaveligt talt sjov i verdensklasse. Så tag familien under armen og oplev selv, hvorfor parken blev kåret til ”Europas Bedste Familiepark” i 2019 og ”Årets Forlystelsespark i Danmark” i både 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023.

Husk, når entreen er betalt, har I fri adgang til alle parkens forlystelser.

Sæson 2024: 27. april – 20. oktober.

Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk

familiepark

Flere billeder

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Skulle du bruge hjælp eller have nogle spørgsmål til campingpladsen er du altid velkommen til at ringe direkte til os på:

    86 34 12 14

    Du er også velkommen til at skrive en besked til os i formularen herunder, så vender vi snarest muligt tilbage.